LOCKDOWN VOORBIJ?
DAN KOMT HET ERGSTE! (5G militair wapensysteem is geïnstalleerd)

Hoera! Alle kinderen mogen maandag weer naar school! Zie hier alvast een oefening hoe jouw lieverd geprogrammeerd wordt voor een trans humanistische samenleving gelijke aan China. Uiteraard zullen de meesten blijven geloven dat het daadwerkelijk goed is vanwege de bestrijding van “Corona”. Die denken ook echt dat het ooit weer terugkeert naar het oude, en dat is het enge. Want het keert nooit meer terug, het wordt alleen nog maar gekker.

De ontwikkelingen gaan razendsnel. En de kinderen worden voorbereid en klaargestoomd. Het vaccin en 5G gaat de rest doen. De resultaten van diverse congressen op wereldniveau worden niet aan het publiek bekendgemaakt. Men is de innerlijke weg tot bevrijding kwijtgeraakt, en hun inzichten en kennis van de machten van deze wereld en vooral over hoe je daaruit los kunt komen.

De menselijke overmoed heeft een lange geschiedenis. Talloze mythen tonen ons echter ook de dramatische afloop hiervan. Daar waar de mens zichzelf als de maat van alle dingen beschouwt, sluipt een zeer giftig addertje onder het gras. Hoogste tijd om wakker te worden!
credits Ramon

WEES DE WEERSTAND (het kan nog)
https://weesdeweerstand.nl

Wat is 5G?: https://www.weesdeweerstand.nl/dringende-oproep-5g-is-een-gevaar-voor-het-leven/
Wat kun JIJ er tegen doen? : https://www.weesdeweerstand.nl/

19 Replies to “NA DE LOCKDOWN BEGINT HET”

 1. Ik kwam ook zo met de kinderen op school.
  Maar vertel wel wat er achter zit.
  En dat ze niet verdrietig hoeven te zijn.
  En dat ze de regels van r.i.v.m aan moeten houden.
  En dat dit moet van de regeringen en overheid.

  En dat de leerkrachten dit ook niet fijn vinden.
  Maar regels zijn regels.
  Maat juf en meester houden wel van jullie en vinden het leuk om jullie les te geven.
  Ze vinden kinderen heel lief.
  Daarom geven ze jou les

 2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH, die stem van die doos. Sorry dames maar dit is geen vrouw, dit is een DOOS ( waarop je een deksel doet, zodat je die afschuwelijke stem niet meer hoort )

 3. Hier wordt een kind zodanig geprogrammeerd dat elke vorm van zelfbeschikking, zelfinitiatief, voor zichzelf opkomen en voor zichzelf kunnen denken professioneel worden geëlimineerd door bruikbare idioten die ooit op dezelfde wijze zijn geprogrammeerd!

 4. Oprotten met die flauwekul waarom kinderen en ouderen mishandelen. Schaam je doe je dat met je eigen kinderen ook nou dan ben je echt een waardeloze ouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *