11 Replies to “JIJ BENT DE OPLOSSING!”

  1. Ja joh, de Nederlander is een meelzak, je kunt erop blijven slaan..
    Maar dit is slechts een repetitie, de echte ellende komt nog en dan wil je hier niet zijn!
    Geloof in Jezus Christus en Hij maakt je echt Vrij!

  2. Daarom werd EPN, die als geen andere politieke beweging de overheidsgijzeling beeindigt en de schoonveegactie al een aantal jaren geleden voorstelde, van verkiezingsdeelname van diezelfde overheidswege uitgesloten.

  3. Wauw, dit zou met luidsprekers door iedere straat moeten galmen, want ik word schijtziek van die grote hoeveelheid schapen om me heen. Ik kom heeel af en toe iemand tegen die half wakker is, maar nog steeds tegelijk die kut npo als heilig ziet. En jij zegt precies de juiste dingen!!!

  4. Alweer goed bezig kerel ik verlang naar de volgende . Ik hoop dat ke de schapen kan doen veranderen in strijders voor vrijheid! De aarde is niet plat wuahahah

  5. In Frankrijk vechten de mensen teminste, en met succes! Maar de Nederlanders vinden het allemaal wel goed zo,tot dat het kwartje gaat vallen straks.. het is gewoon weg triest!!!!

  6. Hele goede video met ook mooie beelden, en met rust gesproken, to the point! en precies wat ik allemaal al wist en veel ook via je eigen website maar, ook via internet en meerdere sites, dan kom je inderdaad tot dit geheel wat je vertelt! Alleen weet ik dat er nog vele diepere en èchte smerige duistere zaken van "HUN" zijn. De schoften daar in den Haag. Maar ja, jammer genoeg daar kan je hier niet  over beginnen te praten. Ik hoop zò dat er morgen hèèl veel mensen er naar toe gaan!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *