KEIHARDE BEWIJZEN 5G IS DODELIJK
Bronnen?
Honderden wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat het militaire wapensysteem ten onrechte genoemd 5G levensgevaarlijk is.
Je vindt de rapporten van deze onderzoeken die getoond worden in de video op de website:
https://www.weesdeweerstand.nl/juridische-achtergrond-links/geheime-documenten/

7 Replies to “KEIHARDE BEWIJZEN 5G IS DODELIJK”

 1. https://youtu.be/kJ8eYZIwVHg & Tweede Boek. Misdrijven
  Titel XXVIII. Ambtsmisdrijven
  Artikel 355Met gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of geldboete van de vierde categorie, worden gestraft de hoofden van ministeriële departementen:1°. die hun medeondertekening verlenen aan koninklijke besluiten of koninklijke beschikkingen, wetende dat daardoor de of andere wetten of algemene maatregelen van inwendig bestuur van de staat worden geschonden;2°. die uitvoering geven aan koninklijke besluiten of koninklijke beschikkingen, wetende dat deze niet van de vereiste medeondertekening van een der hoofden van de ministeriële departementen zijn voorzien;3°. die beschikkingen nemen of bevelen geven of bestaande beschikkingen of bevelen handhaven, wetende dat daardoor de of andere wetten of algemene maatregelen van inwendig bestuur van de staat worden geschonden;4°. die opzettelijk nalaten uitvoering te geven aan de bepalingen van de of andere wetten of algemene maatregelen van inwendig bestuur van de staat, voor zover die uitvoering wegens de aard van het onderwerp tot hun ministeriële departementen behoort of uitdrukkelijk hun is opgedragen. & ‘*? #War #Why #Where/#TriNity ,#TRUST, #Truth#WWIII = #the #end #off #many, #are #THE #beginning ©ff #an #few, #consigner/אֱלֹקִים-מושיע sinserly Twitter @Time4worldwide-CHANGE

 2. VIA DE HAAN

  KIJK DE REDEN WAAROM DE NOODWET OP 10 SEPTEMBER IN MOET GAAN !

  En niet in oktober !‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’‘Ook in Europa lokale lockdowns: complete steden en gebieden zullen hermetisch worden afgegrendeld ‘- ‘Iedere burger zal gedwongen worden getest, positief worden bevonden, en gevaccineerd worden’De door onder meer Bill Gates aangevoerde internationale ‘Deep State’ klimaat/coronasekte heeft de regeringen een internationaal ultimatum gesteld, zo zegt de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz op basis van directe informatie van politici militairen. Alle landen moeten tussen 18 en 30 september een totale lockdown afkondigen, en die met het leger gaan afdwingen. Tot die tijd moeten de volken via de mainstream media eerst nog banger worden gemaakt voor de (fake) ‘tweede golf’. Gedurende de nieuwe lockdowns gaan alle remmen los, en zal iedereen zich moeten laten testen op corona. Hierdoor zal het aantal ‘besmettingen’ kunstmatig exploderen, wat het excuus zal zijn om iedereen te vaccineren.Ebalz zegt een gesprek te hebben gehoord tussen enkele deelstaat politici en een militair, die bevestigden waar hij al vier maanden geleden voor waarschuwde, namelijk dat er een plan klaarligt om op zeer korte termijn in Duitsland en de meeste andere landen in Europa een tweede, nog veel strengere lockdown af te kondigen, die zeker tot en met maart 2021 gaat duren.‘Project Under the Dome’‘De tweede lockdown moet op 18 september 2020 beginnen,’ zegt Ebalz. ‘De Deep State heeft een ultimatum gesteld om de ‘tweede golf’ te implementeren. Daar krijgen Duitsland en de andere landen tot 30 september de tijd voor.’ Dat komt behoorlijk overeen met ons recente artikel over de Duits gemeenteraadlid die waarschuwde dat hij in raadsvergaderingen te horen heeft gekregen dat de tweede lockdown vanaf 30 augustus staat gepland.‘Duitse soldaten hebben verteld dat er lokale lockdowns met checkpoints komen. Ze willen steden en gemeenten compleet afgrendelen. Met een zogenaamde ‘test epidemie’ willen ze de aantallen (besmettingen) snel op laten lopen, om dan alles af te sluiten.’ Soldaten hadden het over project ‘Under The Dome’, vernoemd naar de sf/fantasy serie die tussen 2013 en 2015 veel kijkers trok.Iedereen moet worden getest en gevaccineerdEen van de politici die Ebalz hoorde zei dat ze dit wel ‘moeten doen, omdat op dit moment niemand zich zou laten vaccineren.’ Daarom gaat de politiek eerst ‘de crisis maximaliseren, om de mensen onder druk te zetten om zich te laten vaccineren. Daar gaat het ze om.’ Een collega politicus zou hebben bevestigd dat ze inderdaad een ‘genetisch kadaster’ (DNA register) van ALLE mensen willen hebben, en dat willen gaan doen door iedereen te dwingen zich op corona te laten testen.De regionale lockdowns zouden in het aan Nederland grenzende Nordrhein-Westfalen gaan beginnen, waarna Badem Württemberg (grenzend aan Frankrijk) en Bayern aan de beurt zijn. ‘Als dit echt zo gedaan wordt, en als ze met niet hebben belazerd, begint het dus op 18 september, en moeten we onmiddellijk de straat op gaan,’ vervolgt de burgerjournalist. We moeten er volgens hem ook rekening mee houden dat aanvoerlijnen (en dus de bevoorrading van fabrieken en winkels) zullen worden verstoord.‘Ze willen deze crisis veroorzaken om hun nieuwe systeem te installeren’‘Als het echt zover komt dat ze het leger gaan inzetten om steden en gemeenten af te grendelen, moeten wij ons verzetten,’ vervolgt hij. ‘De vrijheid om te reizen zal compleet worden ingeperkt. Je kunt er niet meer in of uit.’ Een van de politici zou hebben gezegd dat het bewust wordt gedaan in gebieden met industrie, zodat er niets meer kan worden geproduceerd. ‘Werknemers zullen dan werkeloos worden. Dat betekent dat ze deze crisis willen veroorzaken om hun nieuwe (communistische) systeem te installeren.’‘We zullen zien of ze me hebben voorgelogen… Mensen, ga de straat op en kom in verzet. Ik laat me mijn vrijheid niet afpakken.

  Als soldaten menen dat ze onze steden moeten afgrendelen en checkpoints mo

 3. Bedankt voor het delen . We weten nu dat 5G een sluipende moordenaar is die door mensen ontwikkeld zijn -maar wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in. In hoeverre wiltde mens zich boven de Schepper stellen, wie geeft hun de opdracht om mensen te veermoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *