Onomstotelijk keihard bewijs dat de hele coronacrisis een groot rookgordijn is. Ontdek de ware toedracht met alle keiharde bewijzen in deze video.
Ga naar de website voor alle getoonde documenten en links:
https://www.weesdeweerstand.nl/corona-onthulling/

Help ons anderen te helpen door de waarheid te blijven delen:
https://weesdeweerstand.nl/doneren

For English version: https://youtu.be/Y_W6icZiYuY

28 Replies to “BREKEND: ONTHULLING CORONA MASTERPLAN”

 1. Dank je wel voor deze video. Ik weet al een tijd dat het niet klopt maar wist niet waar te beginnen. Dit schept duidelijkheid. Inmiddels is het eind augustus, velen beginnen eindelijk in te zien dat er iets achter zit. Door dit te delen werken we mee om de waarheid te verspreiden, nogmaals dank!

 2. De reden dat wij een lagereschool leraar als minister van volksgezondheid hebben laat al zien dat ze het weten en ernaar handelen. Een zetbaas die het plan uitvoerde.

 3. 1:13:50 Dat zal mammon zijn denk ik met getal 666? Mammon klinkt ook een beetje als money. Betalen dus met een chip in je lijf dus dan wordt je lichaam currency en ben je compleet opgenomen in het beest systeem. Ik pas alvast.

 4. Informatie is me reeds lang bekend, maar geen kat die erin geïnteresseerd is. Schapen kijken vooral naar titels en doen niet de moeite iets te lezen of beluisteren

 5. Probeer dit ook te delen maar wordt betiteld als doemdenker, heb altijd al een voorgevoel gehad dat we net als de dieren die een chip hebben wij ook iets zouden krijgen om ons te sturen, voor je het weet zijn we marionetten van de machthebbers

 6. We weten ook dat er al een kritische massa is bereikt die het echt niet meer accepteert.
  Bedankt voor je vele werk.

  Wil je veel mensen bereiken: maak korte, effeciente video’s. Deze video: het duurt te lang voor die ‘massa’. Zijn de eerste 2 min. niet ‘pakkend’ genoeg, .. ze haken voortijdig af.

 7. Zo raar is ook dan men de beelden zijn vergeten uit Wuhan.. mensen die met bosjes op de straat neervielen.!!
  Gruwelijke beelden.!! En toen begon de angst omtrent…. maar hebben we dit in Europa gezien in de USA..? Nee..!!
  Waarom niet.?
  Waarom denkt niemand daar over na.!!!

 8. Waarom is t zo moeilijk te geloven na de tweede wereld oorlog.? De joden kwamen niet meer terug.. We hebben t al mee gemaakt.!!
  Mensen wordt wakker.!!

 9. De reactie mag er een van krachtig en liefdevol NEE zeggen. Vechten en weerstand hebben ze voorzien. Liefdevol en krachtig in he eigen centrum blijven staan dat is niet voorzien. Liefde verdus angst. Heb respect voor zij die nog slapen. Leef voor!!!

 10. bedankt voor de uitleg, ik heb het steeds gezegd dat we met een chip worden geïnjecteerd, al van het begin af aan..en dat de wereld wereld wpord overgenomen en dar we een nummer worden… bedankt, ik ga dit zeker doorsturen, dat hopelijk iedereen wakker wordt

 11. Wat wil je dat we gaan doen???? We moeten met miljoenen in opstand komen. We hebben geen wapens! Leger en de politie moet wel het kant van het volk kiezen, dan pas maken we kans. Info delen is een ding, doen!! is iets anders. Met bloemen op de Malieveld met paar honderd mensen, gaat m niet worden. Bovendien zijn we niet georganiseerd. Kijk maar naar Links, BLM, tot de puntjes georganiseerd. Bovendien zijn er nog een heeeleboel mensen die echt op xe vacciNazi wachten, te denken dat het weer alles 'normaal' wordt. We zijn bij de blz 1, rest wordt met enorme snelheid uitgerold. Iedereen is bezig met het leven, overleven enz. Veel hebben geen tijd om zich hierin te verdiepen. Of ze geloven nog steeds dat de overreid hen redt.

 12. als 5G een complottheorie en dus onzin
  Why zouden wetenschappers en artsen over de hele wereld dan beweren dat het ontzettend schadelijk is ?!?
  What's the point of that?..because they want to spread lies into the media? why should they spent there precious time en reputation on things that aint treu?!
  je kan ook vragen welk tegenbewijs is er ,dat het NIET schadelijk is ?!.
  geef mij BronNEN die beweren dat het niet schadelijk is..
  Straling door is door de mens gemaakt. en absoluut niet een natuurlijk proces.
  denk nou eens even bij jezelf na en niet naar de media met je zuivere verstand kun je toch nagaan dat zoveel straling nooit goed kan zijn. Dan heb je ook nog het verhaal dat het binnen de veiligheids limieten valt. nou ik kan je vertellen de limieten die schroeven ze langzaam omhoog waardoor het straling bereik uiteindelijk continu binnen de verplichte norm valt. ook dat kun je onderzoeken en uiteindelijk vinden op internet. als je een beetje je best doet bv: (project bleubeam op duckduckgo.com)
  Niemand die multimiljonairs als telecomgiganten controleert. zij hebben geld
  Zei hebben een doel ,een agenda21.
  en ergens is het eigenlijk ook helemaal niet zo dom bedacht .
  want er zijn VEEL TE VEEL ik herhaal VEELTEVEEL mensen op deze wereld. en er komen er nog veel meer bij want iedereen fok lekker door de planeet Kan dat op een gegeven moment niet meer aan nu al niet meer dus zouden ze inderdaad moeten populariseren .
  en het is onmogelijk om een hele wereldbevolking te verbieden nog kinderen te maken. zouden ze harder te werk moeten gaan, En regel is the rich ones are the mightiest Ik kan wel zeggen dat het mijn mening is maar het is gewoon zo als je geld hebt kun je alles kopen en de Telecom giganten zijn machtig en rijk.
  waarom zou je de overheid in godsnaam vertrouwen?.
  de wereld is hard mensen.
  het is zoals het is
  je kan geen doodskist met een gouden strik erom maken om het wat leuker te brengen.
  bovendien heb ik niemand ooit horen klagen dat het 4G netwerk niet snel genoeg is.
  Uit onderzoek is ook gebleken dat 4G qua snelheid amper wat verschilt van 5 G.
  zoek het zelf lekker uit vraagt mij maar complotdenker maar kom er zelf achter. in VS bizar door de Corolla crisis weer een enorme klap ontstaan op gebied van werk er zijn nog meer werklozen maar hoe willen ze dat dan in godsnaam doen als die 5 gr is die vele banen vervangt van mensen dan komt er toch alleen maar meer tekort?.
  Sharon Goldberg heeft in een heel kort duidelijk filmpje uitgelegd dat radio biologische straling slecht is voor de mensen en dat er duidelijk evidence is of cancer en dat onderzoek is alleen nog maar uit 24-uur blootstelling van de ratten gekomen laat staan elke dag 24 uur/7.
  4G is al slecht waarom denk je dat er zo'n explosieve groeien is in kanker überhaupt kanker eerder 1980 had je amper kanker toen stond die ziekte allemaal nog niet eens maar doorstraling neemt het alleen maar toe en dan hebben we het alleen maar over 4G. je kan ook je eigen onderzoek doen naast het opzoeken op internet bijvoorbeeld een experiment met het blootstellen van plantjes onder wifi straling en plantjes onder geen straling afgezonderd in ruimte waar geen straling bij kan en kijk eens even welke er eerder dood zijn.
  ook vind ik het heel raar dat er nog steeds geen uitslagen zijn van de resultaten van het onderzoek naar of het nou wel of niet schadelijk is er wordt al jaren inmiddels gezegd dat het niet bewezen is dat er dat het schadelijk is maar dat onderzoek waar blijven die resultaten of mogen die soms niet gepubliceerd worden?.
  4G is genoeg mensen dus snel genoeg En waarom hebben we zelfrijdende auto's nodig zijn we dan zo dom dat we zelf geeneens autos meer kunnen besturen?
  oh en een dingetje de elite lachen zich dood om wij het volk die serieus op rechts met elkaar speculeren over 5G its all about faster internet peeps! haha stupids.
  I love technology but I love life more.
  the Elite is joking en Push it almost harder. Wat is gonna be next that 5G is needed?!?!
  wake up people !!
  Are you serious??
  5G is needed ? what the heck .
  We never need 5G .
  we always did it without 5G !
  Thats the biggest nonens I ever heard.

 13. Na het plaatsen van deze klip op mijn FB tijdlijn kreeg ik een waarschuwing dat deze klip tegen de richtlijnen van FB zijn. Met de bedreiging dat ze me zouden blokkeren. En vervolgens werd de klip door hen verwijdert op mijn tijdlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *